Webbkommentarer

Oj blev för en gångs skull ett par webbkommentarer och här kommer lite svar tillbaka:

> Bea undrade om jag skulle med upp till Muddus i helgen.

Nja, jag tror jag hoppar över eftersom vi åker till Abisko på måndag. Måste ju hinna packa också!

> Bea påstår att jag tog de sista platserna i Abisko.

Det var faktiskt full över midsommarnatten när jag kollade online men jag mailade dem och vips så fanns det plats i Keron (plus att vi blev flyttade till huvudbyggnaden 18-19/6 också). Ring/maila dem!!

> Tibb beskrev hur familjen försov sig på henens födelsedag när hon var liten.

Tovah var faktiskt vaken vid 6 redan och jag tänkte INTE gå upp då och fira henne. Är jag en elak pappa? I vilket fall som helst så fixade mamma allt igår (vi hade förberett dagen innan) och väckte mig när det var dags.

> Mats tyckte Canneloni är pilligt.

Jag tyckte inte det var så jobbigt faktiskt (förstå gången jag gjorde det). Man klämde till röret nedtill med de minsta fingrarna och sedan tryckte i fyllning med andra handen uppifrån. Visst kan man göra lasagne istället men canneloni var faktiskt godare tyckte jag.

> Mats kommenterade ellådan.

Jag hade något som heter Lilla Elektrikern när jag var liten. Mycket skoj men inte lika avancerade komponenter som i den Tovah fick. har den nog hos mamma eller pappa. Får leka med den när jag kommer ner om några veckor. Radion i Tovahs låda funkade finfint och vi lyssnade på den när vi åt frukost idag 🙂

> Lolita Loco vill vara liten igen!

Vi är så stora/små som vi känner oss! Man behöver inte ha barn för att få köpa leksaker! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.