Kommande publika föreläsningar

Under de kommande veckorna föreläser jag enligt följande:

220510 1100-1145 på Swednets inspirationsdagar på Högskolan i Kristianstad. Jag inspirerar om emötesteknik med en tillbakablick och framåt om vårt arbete med WalkAbout samt demonstrera verktyget med deltagare lokalt och på distans. Om ni är i närheten kan ni säkert ramla in på denna också (maila mig).

220602 1630-1700 på Media & Learning 2022 i Leuven, Belgien. Jag kommer att berätta om WalkAbout.

220615 1300-1330 på NU 2022Stockholm Universitet där jag kommer att berätta om spelifiering i WalkAbout. Här hittar ni abstract för för föredrag.

Ansökan meriterad lärare

Under våren har jag jobbat med en ansökan för att bli bedömd som meriterad lärare vid LTU. Det var ett mycket omfattande arbetet att sammanfatta, reflektera och se framåt gällande de 27 år jag verkat som lärare på LTU med start som doktorand 1995. Det resulterade i 98 sidor ansökan inklusive diverse intyg från prefekt, kursintyg, en publikation om WalkAbout och många reflektioner och tankar. Ni hittar hela ansökan här.

Personbästa i undervisning

Jag slog personbästa i undervisning under hösten 2021. 5.8 respektive 5.9 utav 6 i övergripande betyg. Yes! Passar bra i dessa OS-tider med alla medaljer.

Under höstterminen var jag lärare och examinator i två projektkurser för Datateknik och som alltid så får studenterna sätta betyg på vad de tyckte om kursen samt ge skriftliga kommentarer och här är ett axplock av studenternas kommentarer:

– Läraren. Peter är en otroligt entusiastisk lärare som verkligen brinner för att ge studenter en så bra kurs som möjligt.
– Läraren är en otroligt bra lärare och jag tror genuint utan han så skulle kursen inte ens vara hälften så bra.
– En riktigt bra kurs med ett bra innehåll och syfte.
– Väldigt rolig och givande kurs!
– Bra intro föreläsningar, roliga projekt, bra kommunikation mellan examinator och studenter.

Foto: Andreas Harnemo och Magnus Stenberg

En dag som du inte lär dig något nytt, är en förlorad dag!