Min dag

Börjar vara lite less på att vara hemma på dagarna faktiskt. Idag lämnade jag Oliver på dagis, och skickade Tovah till skolan och gick hem igen. Planen var att jag skulle jobba “lite” (läsa ansökningar till VINNOVA) och sedan komma ut och röra på mig lite, men jag fastnade först framför datorn och sedan satte jag mig och läste framför brasan, fastnade framför datorn igen, skrev ihop mina åsikter om ansökningarna och oups, sedan var klockan redan 12. Vart tog förmiddagen vägen? Började packa för utflykten med barnen och begav mig sedan ut med dem. Vi kom hem vid 1530, lite skottande (ja tyvärr så kom det ju mer snö här inatt ; nu får det vara nog! 🙁 ), packade upp och satte mig en stund med en kopp te och en bra bok för barnen försvann över till en grannkompis. Vid 17 hämtade jag hem barnen, kvällsmat (pasta med köttfärssås), tittade lite på TV med dem ( del 2 av BBC dokumentären om Yellowstone som rekommenderas mycket varmt!!), lekte lite kurragömma och sedan i säng med barnen. Oliver var i onåd så han fick lägga sig ensam (grät i ca 16 sekunder innan han somnade == trött). Tovah fick sig ewtt kapitel Harry Potter del 7 i alla fall och sedan sitter jag här framför datorn igen. Uppdaterat FaceBook, läst epost och reader och bloggat.

Frun har rymt till Borås och kommer inte hem förrän på torsdag så jag är helt ensam här nere (igen). Trist…..

Och på Onsdag var jag bjuden på middag men jag kan inte gå eftersom jag är ensam med barnen. Trist igen…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.