Sova är bra!

När jag vaknade imorse vid 6 så var jag så trött så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Låg och funderade på om jag skulle somna om och ”försova” mig men det kan man ju inte göra mot Tovah så hon kommer för sent till skolan. Upp, frukost, iväg med barnen och sedan hem igen och SOVA! Jag läste lite och slumrade till och vaknade inte förrän vid 11. Åhh, vad skönt det kändes. Jag känner mig som en helt ny människa. Pigg. Glad. Kreativ. Nu kan jag njuta av min ledighet! Skönt!

Klockan är 21 just nu och jag skall strax gå och lägga mig och läsa en bra bok, Lucifer’s Hammer. Detta får nog bli den sista jorden går under boken och sedan får jag hitta några böcker som är lite mer lättsamma. Några tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.