Shopping spree

Wow, vilken shopping dag! Jag har aldrig handlat så mycket på en enda dag (plus allt jag handlade igår i SF). En MASSA kläder till mig, mer barnkläder, en resväska (måste ju få hem allt :), ett par Bose QC3 och nästan en iPod Nano men jag avstod (fick en iRiver med mina hörlurar). Shopping hela dagen och tapas till middag. Härligt.

Shopping

Idag har kroppen kommit ikapp tidszonen och jag mår bra idag! Imorgon är det möte 0800 på kontoret så det blir att gå upp 630.

Puss!

2 thoughts on “Shopping spree”

  1. Hej
    Hamnade på din sida av en slump. Blev nyfiken på vad det var för märke på cykelvagnen som ni har, som man kan dra som en vagn…??
    Trevlig sommar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.