Sommar

Nu är det verkligen sommar i Luleå. I stora delar av Sverige har det regnat under midsommar men här i Luleå har det varit strålande sol. Midsommar spenderade vi hemma och slappade. Det var för varmt för att göra något avancerat. Det var lite spridda fester runt omkring oss men vi orkade inte bege oss någonstans. Ja, vi är lata, eller så tycker vi om att spendera tid tillsammans.

Igår blev det en lite mer aktiv dag med med geocaching för hela slanten. Vi cyklade runt hela stan tillsammans och menar jag runt hela stan. Tovah cyklade faktiskt 2.5 mil själv. Ganska bra tycker jag. Vi fikade vid gamla laxmuseet vid Gäddviksbron. Där är det mysigt och Ollie kan springa runt bäst han vill. Det var ett par som fikade där när vi kom men de lämnade precis stället när vi började duka upp så vi fick hela stället för oss själva. Vi snaskade i oss smörgåsar, chips med avacadogegga, bullar, nötter och vatten. Mums. Varmt och skönt var det och efter fikan cyklade vi hem via Bergnäset.

Idag har vi varit hemma mest hela dagen (en promenad till affären blev det dock) men det var för varmt idag. Det var så varmt så man smälte bort och nu har vi ätit pannkakor på verandan! Pust!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.