I left my heart in San Franciso

Idag har jag varit i San Franciso. Dagen började vid 530 med att jag kollade hur jag skulle ta mig hit och sedan blev det ett bubbelbad innan frukosten öppnade. Smarrig frukost med färsk frukt och bagles och philla. Precis vad jag vill ha.
Kände mig riktigt deppig på fm vilket jag alltid gör när jag reser till USA. Deppigt land det här. Bara bilar…
Tog tåget till SF och började med att ta en tur till havet. Först provianterade jag lite vatten, tortilla chips, ostdipp och jordgubbar. När jag kom halvvägs hoppade jag av och gick till toppen av Buena Vista parken vilket är ganska högt. Var inte så mycket att se där men på andra sidan hittade jag en riktig pärla, en deli som gjorde helt underbar mat. Jag köpte en BLT, en kopp gumbo, två vindolmar och 5 vita sparris i någon sås. Fortsatte ner till havet och hittade en skön plats där det inte blåste för mycket och högg in i min picknick. Ahhh underbart gott (utom den vita sparrisen) som jag kastade. Låg där och slappade länge. Det är något specielt med hav, bara att se vågorna falla in, dånet, sanden, den öppna vyn. Ahhhh unberbart.
Nä slut på slappandet och tillbaka in för lite shopping. Handlade massor gymboree till båda barnen och lite fina “lätta” kläder till frun. Gymboree är farligt, man kan handla ihjäl sig där. Alla kläder är så gulliga 🙂
Sedan var det dags för Rei och där blev det ett par sandaler till Tovah och ett par till mig. Keen…
Och nu sitter jag på tåget till MV och mår mycket bättre. En bra dag och den är inte slut ännu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.