USA

Imorgon bär det iväg igen, till USA och Mountain View och jag är åter i Luleå 14/6 1850. En stor fördel med att jobba på Google är att klädstilen är mycket avslappnad så man behöver inte packa så tungt. jag hade tänkt att jag skulle hinna med en del shoppande när jag är där och Johanna hittade att den fanns en Rei butik väldigt nära kontoret, 1.5 Km bort. Man kanske skulle ta sig en lunchpromenad på fredag och knalla dit. Som vanligt så ligger allting på andra sidan motorvägen så man måste ta sig över den vilket betyder säkert en 3Km i realiteten.
Som jag skrev sist så går allt upp och ner med otrolig fart och i måndags fick jag återfall på förkylningen och tog i princip ledigt hela dagen. Sov till 12, jobbade lite slött, han med ett möte på kvällen. Trött som attan. På tisdag höll jag mig hemma men var otroligt pigg och kände mig jätte kreativ. Idag onsdag jobbade jag mest hela dagen fastän det var nationaldag och kände mig mest hängig. Jobbigt att det går så upp och ner. Jag har slarvat med sockret och det kanske är det som är orsaken? Eller har jag bara jobbat för mycket?
Taxin går 0900 imorgon så det blir en lugn morgon innan jag skall resa och jag åker faktiskt affärsklass hela vägen så jag kommer förhoppningsvis att kunna sova på vägen hem. Man får ett säte som går att expandera till ca 180cm längd och luta rejält.
Happy trip!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.