Upp och ner dag

Vilken upp och ner dag. Min förkylning sitter i fortfarande och efter kalaset var jag så knäckt att jag bara åt lite och sedan sov ett par timmar. Vaknade vid 17 och var helt knäckt men vaknade under kvällen och nu är jag pigg. Undrar om det inte var en reaktion på den plötliga värmen här i Luleå. Tempen toppade på 24 grader vilket var mycket varmt och skönt, lite väl varmt innan man vant sig.
Tovah tyckte om sitt kalas även om hon var ganska knäckt efteråt och behövde en halvtimme med att ta igen sig innan hon kunde göra något annat. Lite dryck och en lugn stund räddade henne dock.
Innan jag däckade han vi med att göra lite studsbollar också. Tovah fick ett kit i födelsedagspresent. Det var ganska skoj, man har olika formar som man fyller med pulver och sedan låter blötas ihop i 5 minuter innan de skall torka i 15 och vips så har man en egen designad studsboll. Ett kit som räcker till 12 bollar finns på Timari för ca 69:- så det blir inga billiga bollar men skoj som sagt.
Nu är det sovdags. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.