Packad och Glad

Nu är vi i princip packade, lite tandborstar och smått som skall ner. Får faktiskt lite sovmorgon imorgon för taxin går först 0945 imorgon.
Och mina fonder tuffar på bra. 1.07% senaste dygnet på mina innehav mot svenska börsen som bara gick 0.63% upp idag. Bra. Totalt ligger jag på 5.06% plus i snitt över alla innehav. Inte så illa pinkat för en nybörjare tycker jag.
Och imorgon kommer bonden till stora stan!
Såg just klart The Pursuit of Happyness med Will Smith som KÄMPANDE säljare som förlorar alla sina pengar och hankar sig fram med sin son i de mest otäcka situationer en familj kan hamna i (spoiler: publika toaletter etc). Mycket deprimerande film men samtigt mycket sevärd. Livet helt enkelt. Och det är baserat på en sann historia vilket gör den ju bara bättre. Ingen politik. Ingen rasism. Bara liv! Se den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.