Hos VINNOVA

Nu har jag suttit hela dagen hos VINNOVA och det har varit en ganska intressant dag. Det är inspirerande att sitta med i denna grupp och främst för att det är i nästan helt bortkopplat från mitt vanliga arbete plus att det varit ganska lugnt ”hemma”. Detta är det sista jag skall göra innan jag går på semester. 16.00 börjar den. 14 minuter kvar 🙂

Igår blev det all-you-can-eat sushi som man beställde till bordet (dvs inte hämta själv) och jag blev SÅÅÅÅÅ mätt. Det var på Arigato Sushi och Wok på Vasagatan. Vi var där med Tuffe vilket var extra trevligt för det var ett bra tag sedan vi träffades.

Skall bli så skönt med semester (ja jag tjatar :)).

Undrar vad det blir för mat i kväll?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.