Hos doktorn

Nu har jag varit hos doktorn och träffat Sam som är mycket bra. Han är rätt på och fattar direkt vad som gäller. Han har varit med ett tag helt enkelt.
Gällande mina lekmannamässiga teorier om diabetes så är de helt felaktiga. Skönt! Om synen skall påverkas så skall det vara ganska långt utvecklad diabetes och det trodde han inte jag hade men vi tog blod och urinprov och där var det ingen som tydde på något problem med blodsocker.
Mina svängningar är helt normala och det är bara så att vissa känner av dem mer än andra. Sam tyckte jag skall äta mer kolhydrater, äggviteämnen och fett.
Sedan tyckte han jag skulle läsa ett papper om kronisk hyperventilation som är en stressform som tydligen inte forskas så mycket på fastän den dokumenterades redan runt 1920. Har inte hunnit läsa papprena jag fick ännu men återkommer med ett referat senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.