Geocaching

NU har jag och Tovah varut ute och Geocachat oss. Tre olika geocachar blev det och Tovah har gått och cyklat 13 km idag (plus 2 km till och från skolan med cykel och de gick från skolan till vårt berg på gympan. Totalt 17km). Inte illa för en liten Tovah!

Profile for peterparnes

Vi yrade omkring en del runt stan.
När vi kom till cache 2 (järnvägsstationen) så upptäckte jag att jag tappat en skruv till klotsarna på vänter cykelsko. Var upp till Classe i sjön och letade efter en ny men ack, det fanns inget som passade. Kom på att vi måste ju kolla där jag senast tyckte mig ha skruven och mycket riktigt så låg den på gatan vid cache 1 där jag tog loss skorna för att ta mig upp för en kant.
Geocaching är skoj. Ingen annan där ute som vill skapa några nya? Jag och Tovah skall fixa en i helgen tänkte vi. Johnny, du fick ju en GPS idag, hint hint 🙂
Imorgon skall jag cykla till Nördkalotten för att prata GU hela dagen med Systemteknik. Jaja, det blir säkert jätteskoj.
SKickade även min telefon på rep idag, GSM delen bootar om varje gång man tar emot eller sätter upp ett samtal. Inte så bra…
Och nu är det Apples tur att kalla tillbaka 1.1 miljoner batterier. Inte så bra pr för Sony. Först Dells 4.1 miljoner och nu Apples 1.1 miljoner.
Pussgurka på er allesammans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.