Kammben

Nu är kammbenen på marinering. Gjorde en torr ”rub” och de skall få stå över natten.

. Imorgon skall de få gossa sig i ugnen och glufsas i av åtminstone mig, Jalle, Malin, Johanna och Tovah. 2.2kg köpte jag vilket blev 6 hela rader (smala rader) så jag får nog göra något extra kött också. Eller så får det bli en massa god sallad och potatissallad
och det får räcka…. hmm vi får se imorgon vad det blir.
Var ute på Nördkalotten hela dagen och när jag kom hem så solade jag lite (ja vilade i solen alltså).

Johanna möblerade om som vanligt när jag var borta och hann med att köpa en ny vagn idag också!

Här är dagens rutt och om ni tittar noga så är den lite väl rak längst ned. GPSen tog 9 minuter på sig at hitta tillräckligt många sateliter. Lite konstigt tycker jag men det jorde den i alla fall.
Dagens siffror:

Distans: 17,32 km (plus 1,05 till skolan i långsamt tempo)
Aktiv tid: 44:44 min
Medelhastighet: 22,1 km/h
Maxhastighet: 35,2 km/h
Medelkadens: – rpm
Medelpuls: – bpm
Maxpuls: – bpm
Kalorier: 1457 cal
Cykelkärra: nej
Passerats av idag/totalt: 0/5
Provat min cykel idag/totalt: 0/11

Intressant att MotionBased visar inte samma distans och medelhastighet som TrainingManager, hmmmm. GPSen visar i alla fall samma som TrainingManager så vi får väl lita på den. Känns lite svagt att medeltiden blir så relativt låg men idag var det speciellt. Cykla genom centrum i rusningstid är inget skoj. Trångt och man får bromsa för alla idioter som varken har cykel eller gåvett.
Pillutta er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.