Happy Birthday

Ha, jag fyller år idag. Skoj va? Blev uppvaktad på sängen med lite paket, man får inte så många nör man blir gammal. Buhu! Fick en jättefin teckning av Tovah och en Musse Pigg slips av Johanna. Jag gissar att min mamma kommer att fira mig när jag kommer ner om en dryg vecka.
Vi firade genom att åka till Hägnan på picknick där vi grillade goda spanska korvar och Tovah hoppade i skullen. Det var lite mulet av och till men underbart ändå. Hägnan är skoj, som vårt egna lilla lokala Skansen. Vi cyklade självklart dit och det tog 48 minuter dit och 39 tillbaka.
Förrsten, så sitter jag i min kuvös och skriver detta. Helt underbart är det. Ena fönstret är lite öppet, hmm var lite öppet tills Johanna stängde det nyss.
På hägnan var det en liten flicka som helt spontant frågade och jag kunde ta foto på henne (när jag plåtade kor), och sedan sprang hon glatt till mamma och berättade att jag tagit foto på henne. Barn är skoj.
Läste ut Matilda igår och nu läser jag Charlie and the great Glass Elevator. Helt underbar bok som är en direkt uppföljare på Charlie och Chokladfabriken.
Dagens första bild hittas här.
Imorgon börjar officielt min semester och jag misslyckas helt genom att jag har möten hela dagen, På tisdag måste jag skriva en vision för ett EU-priojekt och på onsdag har jag ett emöte på förmiddagen för samma projekt samt på eftermiddagen, runt 16, åker jag till Trondhem för ett ett två dagarsmöte. Bra start på semster eller hur?
Sedan fick jag just ett brev från Kåre som undrade om jag kunde vara med på ett möte 9:e augusti. Jag som inte tänkt börja jobba förrän en vecka senare. Jaja, jag får väl ta lite semester under hösten istället.
Hämtade just IKEA katalogen åt Johanna och då såg jag lite resebroschyrer och tänkte direkt, var underbart livet är så man inte ens funderar på att åka bort, att smita. Ganska skönt just nu. Solen håller på att gå ner (någon timme till) och underbar temperatur i uterummet. Inte resa bort nu… Det får man göra till vintern när det är mörkt och tråkigt.
Sitter och chattar med Tani Parnes från Yavne just nu. Vi är antagligen släckt. Hon är 21 och hennes grandmother heter Lola precis som min farmor.
Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.