Lång dag

Oj, vilken lång dag. Jag har suttit i möten mest hela dagen, fick iväg T och J til tåget och gick sedan hem för att få lite motion. Kom hem vid 19 och jobbade till 21 då jag fick mig lite mat. Bra start på semestern 🙂
Tack Tina och Angela för era grattulationer via kommentarerna 🙂 Uppskattas att någon läser det jag skriver 🙂
Nu är jag helt knäckt och skall lägga mig och läsa. I övermorgon bär det iväg på en 2 veckors turné till norge och söderut. Skall faktiskt bli skoj.
Det händer en massa på Marratech också! Marratech Free släpptes idag (eller egentligen imorgon) men man får ju skriva lite om det i alla fall. Ändå ingen som läser detta 🙂 Ni kan läsa mer på Marratech bloggen eller direkt på www.marratechfree.com
Vad tyst det är i huset. Lite knäppande men inga små och stora flickor som låter.
Inglasningen är helt underbar. Hur kunde jag tveka att bygga detta. Visst, det kostade ca 30K men det är det väl värt. Helt otroligt underbart. Ha det gott folket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.