Vackert?!

Vackert eller hur? Nu börjar det arta sig för vi har gjort alt vi skulle göra innan vi åkte söderut och imorgon blir det en ledig dag! Jaghan till och med med bonusen också. dvs lite innepanel med isolering bakom (där nere alltså).
Nu när vi hade fått väggar överallt så fick köksbordet komma ut och vi hade vår första middag i uterummet. Underbart! När vi åker söderut skall vi spana in några bra soffor att st’lla där ute så man kan ligga och lata sig och ha det som en läshörna. Det hela blev faktiskt större än jag trodde det skulle bli. 3*6 meter äre ganska stort, nästan lika stort som vårt vardagsrum. Halva uterummet blir matplats och andra halvan soffplats.
Glädjesuck 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.