Sjuk och Byggare Bob

Jag är sjuk 🙁 Feber och förkyld och ont i halsen. Så därför blev det bara en halv vägg idag. Tovah var helnöjd idag och spikade hela dagen, och då menade jag hela dagen. Hon spikade säkert 100 spik i sin brädor. Ett konstvärk! Imorgon skall hon trä tråd runt alla spikar. Här är dagens första foto. Notera att det inte finns något foto på slutliga resultatet idag. Imorgon bir det panel ovanför det sista fönstret och sedan så det officiellt ett rum. En hel del kvar men ändå!
Vi invigde det idag med jordgubbar, grädde och varma skogsbär! MUMS!
Nu skall jag faktiskt gå och lägga mig för jag är lite knäckt. Tänkte läsa Roald Dahls Matilda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.