Rapport från Länsstyrelsen: Underlag till Digitala agendan Norrbotten, IT i skolan

Uppdatering 2: Den nya rapporten är publicerad här.

Uppdatering: Det blev ett missförstånd gällande bilden på framsidan. Vi trodde vi hade rättigheterna att använda den men så är inte fallet tydligen. Missförstånd med fotografen och reklambyrån som tog fram bilden. Vi måste göra en ny rapport och återkommer när den är klar. Därför är nu rapporten bortplockad. 

Jag och Agneta Hedenström har på uppdrag av Länsstyrelsen skrivit ett underlag till den Digitala agendan för Norrbotten om IT i skolan. Den är nu publicerad som en officiell rapport från Länsstyrelsen. Välkomna att läsa och lämna kommentarer.

Rapporten: Underlag till Digitala agenda Norrbotten – IT i skolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.