Våga visa dina känslor

Goder morgon alla glada småstenar! Solen skiner på jorden och vi springer fortfarande omkring här tydligen. Snön är vackert vit och kramar jorden i sitt vita hölje. 
Står det något skoj på programmet idag? Ska ni upptäcka en ny kontinent kanske? Undersöka en vulkan på Antarktis eller kanske till och ta en lördagstur till Jupiter? 
Allt går, bara man använder sinnet. Låt er aldrig tryckas ned av ett nej bara för att någon annan är trångsint och inte ser möjligheterna i livet. Tro på er själva och tro på era idéer och drömmar. Förverkliga er själva. 
Vill ni ha något speciellt så ”go for it”. Tveka inte. Planera inte (så mycket). En dag i taget men ändå med ett rejält steg framåt. 
Glöm inte era medmänniskor när ni går på livets väg. Var ”kloka egoister”. När DU gör saker för dig själv så gör saker som andra också har nytta av. Försök att ha ett långsiktigt egenintresse som ligger i linje med mångas intressen och välbefinnande. 
Du kanske skulle strunta i den där upptäcktsfärden idag och istället satsa på att hjälpa någon som behöver din energi och kraft mer än du själv just nu. Har du någon i din närhet som behöver en kram och närhet? Behöver DU en kram och närhet? Våga visa dina känslor oberoende om du behöver ge eller ta emot. 
Vi pendlar alla runt mittstrecket och det är inget konstigt att visa vad vi känner. En del gör det hela tiden och andra gör det mer sällan.  Det underbara är att desto mer man visar sina känslor och inre tankar, desto mer får man tillbaka. Den där tillknäppta personen som bara pratar teknik eller jobb kanske visar sig ha väldigt djupa tankar om vårt inre, om meningen med livet, om relationer och om kärleken. 
Kram på er allesammans. Hoppas ni får en underbar lördag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.