2011 och gott nytt år.

Snart är 2011 slut. Vi har ätit gott och barnen har kastat sig över 3368 i väntan på midnatt då vi ska skicka upp våra lyktor. 
Vilket år det varit. Mycket turbulens och det stora på det personliga planet har så klart varit skilsmässa och att lära mig att leva ensam varannan vecka. Tack Kvarskatten för våra 21 år tillsammans. Not all bad 😉
Mycket funderande på de stora frågorna och meningen med livet har det varit. Mycket övning på att vara här och nu och jag tror jag lyckats ganska bra. Under 2012 kanske jag ska öva på tålamod för det har jag inte mycket av i normala fall. 
Tack alla vänner som varit där för mig under 2011, både nya, nygamla och gamla. Jag tror ni alla vet vilka ni är. Tack för att ni finns och att ni tar upp plats i mitt hjärta. Love you all. <3  Flera vänner har beskrivit 2011 som det hemskaste, men jag tycker det i stort varit mycket givande. "? Är du knäpp? Du har ju skilt dig." Visst har det varit omtumlande men samtidigt mycket lärorikt och öppnat för nya möjligheter. Tiden innan en skilsmässa kan som ni säkert kan gissa vara tung och nu efter det är slut så känner jag mig faktiskt lättad. Så 2011 har nog inte varit det hemskaste.  Gällande 2012 så har jag stor tilltro till framtiden och det gäller att göra det bästa av läget i alla situationer. Se det goda i människor och försöka få mina medmänniskor att må bra och prestera efter bästa förmåga. Samtidigt försöka vårda mina vänrelationer och växa ytterligare som människa. Låter vuxet kanske men samtidigt vill jag behålla barnet i mig, min nyfikenhet, min glädje för nya saker och min passion för det mesta jag tycker om att göra. Jag är övertygad om att 2012 kommer att bli ett underbart år! Kom ihåg att ta vara på livet och krama era nära och kära.  Under 2012, ge någon som behöver det en kram och säg något snällt. En enkel handling och några ord kan göra en otrolig skillnad för en person som är nere.  Kram på er allesammans!!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.