A Christmas Wedding

A Christmas Wedding av James Patterson och Richard Di’Lallo. Ännu en bok avslutad och denna var så söt och gullig att jag bra inte kan låta bli att rekommendera den. Inga mord, inget våld dock lite cancer och massor med kärlek, stora familjer, goda tankar och bröllop på julafton. Man blir alldeles mjuk i hjärtat av att läsa den. En sådan bok som man inte att den ska sluta utan läser långsammare när man närmar sig slutet för att dra ut på det och suga på karamellen. 
Nu är det dags att masa sig upp ur sängen och bege sig till GemensamJul för att ställa i ordning allting som behövs göras där innan portarna slås upp 1400. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.