Kränkning på jobbet del 2

För några dagar sedan så skrev jag om hur jag kände mig kränkt på julfesten och idag skickade jag följande till personen i fråga: 
Hej XYZ, 
Har lite av en känsla så här i efterhand att du kanske mår sämre av det hela mer än vad jag gör nu och du är förlåten. Jag gjorde lite tafatta försök att hitta dig under veckan men du var inte där men ärligt talat så var jag nog inte redo själv då. 
Jag blev mycket ledsen och kände mig kränkt och gick hem för jag kände att jag var för arg just då för att ta tag i detta. Har smält det hela nu och pratat med lite andra om varför jag reagerade så starkt. Har även fått kommentarer från flera andra som var där som tyckte att denna gång så gick det helt enkelt för långt på flera plan (och andra som tyckte, ähh det var inget). 
Även om detta ger lite skratt så tycker jag det förstärker lite “vi och dom” inom SRT samt mellan SRT och övriga delar av LTU vilket jag tycker är tråkigt. Jag tycker vi borde jobba gemensamt för en kultur där vi värderar alla på LTU och försöker lyfta fram det goda. Du är jätteduktig på att presentera på detta sätt men tänk om du skulle vinkla det så att varje skämt istället lyfta fram goda saker som hänt och inte alls nämnde “skiten”. Tänk vilken känsla som skulle komma fram i gruppen. Kanske få folk att tänka en extra gång. När du frågar runt efter detaljer skulle du kanske kunna fråga runt efter bra och goda saker som folk gjort. Någon som hjälpt någon annan. Saker som är värda att uppmärksamma och då tänker jag inte på forskningsanslag och publikationer utan det där extra. T.ex. hur DU har hjälpt mig med en massa praktiskt och bara fixat! Tack!! 
Merry Chrismukka och jag ser fram emot att jobba med dig under 2012!!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.