Mina tår – torsdagsrapport

Mina tår börjar nu läka ganska fint och såret på lilltån har i princip gått ihop helt nu medan det andra är lite större. Eftersom det kändes relativt bra igår så var jag inte så försiktig utan sprang omkring hela förmiddagen idag vilket fick effekten att det hela svullnade upp och nu på kvällen göra ganska ont. SUCK. Jag vill bli frisk nu så jag kan komma ut och röra på mig.

Provade att cykla lite idag men det blev bara till jobbet och tillbaka. I och för sig så kändes det skönare än när jag gick men tanken är ju att jag ska vila det hela.

Ipren har är min vän denna vecka. Har pillrat fler värktabletter de senaste dagarna än i hela mitt liv innan denna skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.