Abisko April 2009 – Dag 9

Idag Ă€r det hemresa 🙁

Klockan Àr nu 11 och jag sitter och bloggar efter att jag packat och lÀmnat vÄrt rum. VÄr lunchmatsÀck Àr packad och stÄr och vÀntar pÄ oss medan Tovah Àr och leker med Anna nÄgonstans. Anna Àr ett av de tvÄ barn som bort pÄ Turiststationen, hotellchefens barn. KÀnns lite vemodigt att Äka hem men samtidigt vill jag hem till frun och Oliven. Det Àr sÄ avslappnande att vara hÀr. Bara Àta god mat och inte göra nÄgot speciellt alls. Börja dagen med öppna kort och planera lite hastigt medan man Àter.

Det Àr kul att vara med Tovah hÀr upp ocksÄ för hon Àr mycket mer aktiv hÀr. HÀr vill hon alltid ut, Äka skidor, Äka pulka med mera. Visserligen kÀnner jag mig sjÀlv ocksÄ mer aktiv hÀr. Det Àr sÄ vackert, sÄ öppet landskap, sÄ skiftande under dagen. HÀr Àr alla hÀr för att Àta gott och vara ute i naturen.

Om en dryg timme gÄr tÄget tillbaka hem och 1748 kommer vi till LuleÄ. Kanske nÄgon vill möta oss vid tÄget?

….

TÄgresan hem gick bra, inga förseningar och jag och T hade Terminator-festival. Vi sÄg halva ettan, hela tvÄan och hela trean. Vi mumsade i oss en massa choklad och smörgÄsar.

Utanför tĂ„get sĂ„ vrĂ€kte snön ner i princip hela hela vĂ€gen till LuleĂ„. Är det verkligen mitten av april?

…..

Vi kom hem i tid och nÀr jag kom hem sÄ kÀnde jag att jag bara var tvungen att komma ut och röra pÄ mig. Nu nÀr jag kommit hem IGEN sÄ kÀnns allt bra igen. Frun har gjort en god soppa!

Hej pÄ er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.