Lugn dag

Idag tog jag ut familjen på äventyr i skogen. Vi började med pulkaåkning i två olika backar i skogen. Fort och underbart. Sedan fortsatte vi till snötippen och beundrade det konstgjorda berget. Efter fortsatte vi till Unik där vi satt och fikade i 2 timmar medan Oliver passade på att ta sig en tupplur. Göran gjorde oss sällskap och jag hann med två stora cappuccino och en BLAT. Resten av familjen mumsade sig gemensamt igenom 2.3 chokladbollar (hemmagjorda så klart och inget delicatoskräp), en stor “cookie”, 2 små varm choklad, 2 chai latte, en BLAT, och en bit morotskaka.

Sedan lite matinköp och hem igen. Hör gav J mig lite ångest för hon tyckte det var dags att ta hand om PPM. Enkelt för henne att säga, men jag har 5 olika försäkringar att titta till och det tar så mycket att bara få en översikt av dem. Suck 🙁 Ja, nu är ett par av dem fixade i alla fall men jag kommer inte in på SEB och Länsförsäringar så det får jag fixa på måndag istället. Jag hade egentligen tänkt mig att jag skulle lära mig reglerna till Agricola men det blev kapitalism istället 🙂

Nu är det dags att laga lite mat för snart lämnar J oss ensamma hemma. Hon kommer hem på onsdag igen och jag får ta hand om barnen själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.