LEGO

Har ju länge sagt att jag måste ha en ny hobby som inte innefattar datorer och just nu bygger jag jättestora LEGO-modeller. Superskoj! Visst det är inget nytt och jag har byggt massor med LEGO tidigare men det är så skönt att bara stänga av hjärnan och följa ritningarna.
Just nu bygger jag The Millenium Falcon, den största LEGO byggsats som tillverkats, 5195 bitar.

Den var en mardröm att komma igång med eftersom alla bitar var väldigt blandade men Göran och Jalle sorterade upp allting åt mig. Ta snälla er! Efter sorteringen av alla bitar så är det en dröm att bygga och jag har ca 20% kvar nu. Tung som stryk blir den (dryga 10KG redan). Skoj är det dock!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.