Stress, pigg, glad

Har kännt mig lite stressad senaste veckan. Var lite tuft att komma hem från semestern och sedan dagen efter åka på invigningen av Googles nya kontor i Zurich och sedan komma hem igen sent torsdag kväll. Fredag blev en dag på kontoret och sedan var det plötsligt helg. Stressen satt fortfarande i och jag sov lite dåligt och det hjälpte inte att både Oliven och Johanna är sjuka och att Oliven vaknade tidigt som attan. Jag stack i alla fall iväg med Tovah och simmade och sedan kändes det bättre! Det blev bygg din egen till lunch framför TVn med Harry Potter 3 som sällskap och sedan sista 4 minuterna på Apollo 13 filmen. Den förra var sådär men den senare är mycket mycket bra!
Rakning! Buss! Fest! Jalle! CU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.