Hemma igen

Så är man hemma igen, egentligen har jag redan varit hemma 49.5 timmar men jag har ju inte talat om det för världen ännu. Sömnen ville inte riktigt hitta mig på vägen tillbaka så det blev bara ca 2 timmars sömn vilket i sin tur gav en mycket trött Peter på fredag em. Fastän jag bara var i USA i 5 dagar så lyckas jag anpassa kroppen för mycket och i morse (söndag) så var det ganska jobbigt att tvinga sig upp. Nu framåt 13 så börjar jag vakna upp.

Resan till USA var trevlig men tröttsam och pga jetlag kände jag mig deppig ett par av dagarna. Trist!

Solen skiner och det är underbart väder ute. Tovah är på Teknikens Hus med Felicia och de är där utan någon vuxen. Hoppas de uppför sig så de inte kommer och gnäller på mig nästa gång jag kommer dit.

Om en vecka blir det semester, jippi! Måndagen 25/2 åker vi ner och kommer hem igen sent 3/3. 4/3 bär det iväg igen till Zurich, måste ju titta till alla mina miljoner i banken där, just ja jag har ju inga pengar där, glömde…. Semestern blir i alla fall på Clubhotel Riu Olivia Beach Resort, i en vecka med all inclusive. Initialt skulle vi vara borta 2 veckor men vi kortade ner det till 1 vecka så får vi en helg hemma också innan vi skall åka bort. Lugnt och skönt! Mailade just hotellet för att få ett rum på översta våningen. En del av rummen är i etage med två våningar och vi kanske får ett sådant, coolt!

Igår var vi nere på isvägen i centrala Luleå men det var lite blåsigt och mulet. Vi skulle åkt ner idag istället för nu skiner solen och det är varmt och skönt ute (runt 0). I Kalifornien var det det 17-22 grader och soligt mest hela tiden. hade tydligt varit ganska dåligt väder dagarna innan jag kom dit.

Fick för mig att uppgradera min iPhone idag också och just nu håller den på att installera senaste firmware, 1.1.3. Vi får se om jag jag får en brödrost eller inte.

Förresten, fick ju min Popcornhour A-100 i fredags. Installerad och fin även om den var ganska krånglig att få till och den verkar ha en del buggar och begränsningar. T.ex. så kommer den inte ihåg SMB passord och jag lyckas inte få AC3 över SPDIF ut från den. Båda sakerna är identifierade som buggar och åtminstone SMB passord buggen är redan fixad i beta versionerna av nästa firmware. Struligare var det med mjukvaran men det visade sig mest ha att göra med min server som har två ethernetinterface och då verkar inte SSDP infon komma fram till programmet av någon anledning. Jobbar fortfarande på det….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.