Grönland

Grönland är fascinerande, otroliga vikar och, berg täckta av snö och is och sedan plötsligt så tar det slut och övergår till ett ishav.

IMG_0049.JPG

Sitter här på planet till USA och funderar och filosoferar. Har precis sett 3:10 to Yuma och sedan hängt vid buffén. Mmmm färsk capuchino i luften är ganska trevligt.

Hittade en tysk resetidning som i princip bara handlade om Maldiverna. Vilka ställen det finns men det är synd att de alla ligger så långt från Sverige och inte är så barnvänliga. Får väl vänta en 15 år och se om barnen vill följa med då och bara slappa i 2-3 veckor i ett hus på pålar ute i vattnet.

Det är en stund kvar till Chicago och sedan är det tyvärr ytterligare 4.5 timmar till San Francisco följt av ca 45 minuter biltur. En lång tur blir det (tyvärr). Syn att man skall behöva åka till samma ställe hela tiden. Kom dock en liten fördel idag och det var att man kan adressen till hotellet utantill vilket är praktiskt när man skall checka in och måste tala om var man skall bo (vilket man måste göra, inget för paranoida).

I morgon skall jag upp till San Francisco med Drugge och Philip. Lite shopping till familjen, behöver jag något? Nja nä tror inte det. Lite kläder till barnen (Gymboree så klart och Keen skor på Rei och eventuellt Stride Right på Nordströms). Bäst att sätta kreditkortet på laddning.

Och ishavet bara fortsätter utanför fönstret….

Förresten, vet ni om att jag är bra på att ställa hårda krav på mig själv? Nääää med ironi i rösten, kanske ni säger. Jo det är sant och tyvärr inte så bra. Det är farligt att ställa höga krav på sig själv när man jobbar på Google eftersom att jobba här bygger till väldigt stor del på att man själv sätter mål och jobbar för att uppnå dessa. Detta kvartal har jag bland annat ett mål att jobba mindre och jag har faktiskt försökt komma hem tidigare på dagarna men det är svårt att varva ner och bara koppla om. – Men du har ju familjen, hör jag er tänka. Visst är det så men jag behöver någon riktig hobby att längta till. Mmmm får fundera mer på det!

Nu är det 4h20min kvar till Chicago.

Jag behöver träna mer! Fetto! De har ett bra litet gym på hotell Avante där jag skall bo och jag har lyckats använda det förr så jag får vl inte vara sämre och inte använda det på denna resa. 5 nätter blir det i USA och jag är hemma vid 11 på fredag igen.

Maten på flyget var helt otroligt god idag.

– Liten grönsallad

– Räkceviche med guacamole och lime och till huvudrätt

– Köttbullar med potatismos och lingonsylt

– Pont-I’Évêqueost och västerbottenost med fikonkaka

– Hjortron cheesecake med färsk fruktsallad

Visst köttbullar kanske inte låter som det lyxigaste men det var väldigt gott. Andra val var rödspätta, vegetarisk lasagne och kyckling. Köttbullarna kändes helt rätt.

Vilken massa sömntutor det är runtomkring mig. Man skall ju hålla sig vaken när man åker till USA och sova på vägen tillbaka!

Finns det inga fartyg här ute i ishavet? Tydligen inte…

Coolt, nu kommer det berg igen, Alaska här kommer vi!

Man kanske skulle titta på lite Painkiller Jane! CU!

Painkiller Jane var ju jättebra. Får ta och se ett avsnitt till. NU!

Andra avsnittet var inte lika bra. Känns som om det kommer att bli enformigt.

Min resgranne sover och har väldigt dålig andedräkt. Dags att ta en promenad och kanske äta en frukt! 2.40 kvar på resan.

Och nu är jag tillbak efter en liten promenad och lite frukt!

Och några timmar senare så har jag fått i mig 1 ägg och räksmörgås och en rostbiffsmörgås ocu nu är det mindre än en timme kvar.

Och nu är det 35 min kvar säger mr. captain!

Humpti dumpti….

Nu sitter jag i loungen och väntar på nästa flyg som går 66 minuter. Boarding om 26. Jag är less på att resa!

SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.