1.5 timme!!!

Så lång tid tog det för olli att somna idag. Och hungrig som en varg var jag när jag låg där och försökte få honom och somna! Buhu! Men nu sover han och jag är äten, sushi, chiliäggsallad och knäckemacka!

Pratade med Fritidsresor idag och de undersöker läget nu genom att deras lokala ansvariga skulle åka dit och sedan maila Sverige. Imorgon skall jag ringa och stressa dem. Om det är bygge etc så får jag pengarna tillbaka men tyvärr så har jag jag köpt biljetter till och från Stockholm också och dessa får jag bara boka om för 250 per skalle och riktning, dvs 2000 för att boka. Jippi. Skall se om jag kan få ut det på reseförsäkringen.

Nu gäller bara att hitta någon annan resa att åka på. Kanske skulle ta bara en vecka borta och hinna med några lugna dagar hemma också. Sedan jag bytte jobb har jag faktiskt inte haft samma “behov” av att resa (== fly) som tidigare.

Imorgon kväll är det öppet hus hos Google i Luleå. Alla mina läsare är självklart välkomna, maila mig för mer info!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.