Bygge

Men suck i h-e!
Det kom tidigare upp en review på TripAdvisor där det stod att bygget av strandpromenaden som går längst hela stranden i Agadir närmade sig hotellet som vi skall bo på. Självklart blir man orolig så jag mailade hotellet och fick följande svar:

Dear Mr Parnes
We have been informed the 5th of December 2007, that the construction of the Promenade in front of our ClubHotel RIU Tikida Dunas will start on Monday, 14th January 2008. The approximate construction period has been estimated by the authorities at between 6 and 8 weeks.
Access to the beach will be limited during this period as well as certain noise and visual nuisances are to be expected.
Please be also informed that due to this construction we will have to close the beach bar in ClubHotel Riu Tikida Dunas for the same period.
Kind Regards.
ClubHotel Riu Tikida Dunas.

Vi har sett hur det såg ut framför de andra hotellen när de byggde där för ett år sedan, dvs HÖGA sandvallar samt en mycket djup vallgrav, maskiner som bygger hela tiden och varje gång vi gick förbi där sa vi att vi var glada att de inte byggde så framför vårt hotell. Enligt meddelandet ovan så betyder det just att de skall bygga som mest precis när vi är där.
PIP PIP PIP PIP ARgghhhhhhhhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.