Blackberry 8707v SUGER

NU har jag lekt lite med med Blackberryn och min slutsats är att det fysiska gränssnittet SUGER golfbollar genom en mycket tunn krympplastslang! Scrollhjulet på sidan är väl en bra uppfinning men att använda samma hjul för att klicka med är inte så smart för när man skall klicka så scrollar man oavsiktligt samtidigt.
Sedan verkar inte denna modell riktigt vara skapt för min händer för efter ca 15 minuters användande så har jag fruktansvärt ont i tummen och axeln. Blääää….
Nästa sak som suger är att den inte har svenska tecken på tangentbordet och enda sättet att få in dem är att hålla t.ex. a intryckt och sedan scrolla på hjulet. SUCK! Hur smart är det? Vore det inte bättre att hålla in knappen direkt som man vill ha annat tecken på? Eller fixa svenskt tangentbord som jag t.ex. har på min QTek 9100.
Och solen skiner också. Skit också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.