Värme

Värme är skoj. Värme är skönt. Värme betyder kortbyxor. Värme betyder cykling. Värme betyder cykling i kortbyxer! Kan det bli bättre? Cyklade 2.2 mil idag! En runda runt gammelstaden. Första milen kändes helt perfekt men sedan gick det lite trögare. Märks att man är ganska otränad! Men enda sättet att komma bort från det är att träna!
Leker med en ny leksak, en BlackBerry 8707v. Dock har jag inte fått något konto som tillåter enterprise applikationer ännu vilket betyder att jag inte få surfa, maila eller använda applikationer som behöver nät (som GTalk t.ex.). Det verkar vara en trevlig liten pryl dock! Mindre, lättare och tunnare än min QTeK 9100 faktiskt vilket jag inte trodde. Dock har den (berryn) ingen kamera eller wlan. Kamera vill man ju inte ha men wlan vore trevligt.
Och så fyller Johan Bengtsson år i dag. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.