Magsjuk – dag 5 – måndag

Magsjuka är inget skoj. Kände mig lite kass på förmiddagen direkt efter frukost och trodde jag bara var hård i magen. Vi tog en liten promenad och det var helt underbart väder. Som en perfekt svensk sommardag kändes det när vi låg på gräset och tog lugnt.

hade ingen aptit till lunchen men åt ändå litet grann och efter lunchen gick jag upp till rummet och vilade medan de övriga gick en runda med Oliver runt hotellet. När jag var ensam så började (känsliga sluta läsa här…) jag spy och som alltid när jag spyr så mår jag bättre direkt efter. Kände dock inte för att äta något alls och de andra fick gå och äta middag själva.

Jag beställde lite pitabröd och gurka som min snälla fru ordnade åt mig. Det fanns inga pitabröd just denna kväll i stora restaurangen så hon fick säga till och eftersom huvudkocken inte kunde prata engelska så blev det (vad jag tror är) managern som hon pratade med och självklart fixade han fyra varma pitabröd till mig och skickade upp en stor kanna kamomilte till rummet också.

Nu kände jag mig faktiskt lite bättre och efter att ha ätit ett par pitabröd och gurka så orkade jag med en liten promenad på stranden och sedan sov jag gott hela natten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.