Evelyn

Såg just filmen Evelyn. Vilket underbar film som handlar om en ensam pappa (Peirce Brosnan) som kämpar för att få tillbaka sina barn som staten har tagit ifrån honom eftersom han inte ensam kan uppfostra dem efter att frun övergav familjen och åkte till Australien. Den var delvis lite seg men i stort mycket bra. Det är en sann historia som fick påföljden att lagar ändrades i Irland, där filmen utspelar sig på 50-talet. Underbar film!!!!

Igår såg jag en ganska rejäl kontrast till Evelyn, nämligen: ”Saw 3. Den var en direkt fortsättning på Saw 2 och är sjuk äcklig film som handlar diverse lekar med teknik. Inte sex som ni kanske associerar till direkt utan bara lekar med människor som blir instängda och måste ta sig ut innan t.ex. deras bröstkorg slits sönder eller fryser ihjäl eftersom vatten sprutas tunt på dem i ett frysrum.

I övrigt så har jag suttit och jobbat hemma hela dagen idag med lite av varje och lite prototypande. Sitter och testar lite XMPP saker och vad man kan göra med det.

På kvällen tittade jag på MacWorld keynoten där Steve Jobs presenterade lite nya saker. Inga egentliga datornyheter (iTV i max 720p (booring) och en ny basstation (inte så revolutionerande). Dock så visade han även upp iPhone som är en ganska cool ny pryl som jag självklart vill ha NU. Det är en ny telefon+ipod+pda från Apple (som för övrigt heter Apple Inc numer). iPhone kommer att finnas tillgänglig i USA från juni 2007 och EU Q4 2007. Bläää.

Lekte lite med GarageBand på kvällen. En gammal pryl men ganska skoj. Det är Apples verktyg för att göra egen musik.

Sov gott och låt inte sängkrypen bita er! Och, monstermamman, krya på dig!!!!

En reaktion på ”Evelyn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.