The Notebook

Såg just klart ”The Notebook” (Nick Cassavetes) som vi började på igår. Vilket underbar film. Så vill jag också dö med min fru när det blir dags. Denna film är det bästa drama som gjorts de senaste 1000 åren. Helt underbar film. Se den (innan det är för sent)! Boken är skriven Nicholas Sparks om du hellre vill läsa den (jag har inte läst den så jag vet inte hur den är).

Jag kom på varför jag vaknade i morse och inte kunde somna om. Jag har ångest för vad jag skall köpa för aktier. Suck! Skall man köpa högriskare i Kina eller kanske den mer stillsamma Avanza Zero som för övrigt inte har några avgifter alls (vad tjänar Avanza på att ha den egentligen?)? Var placerar ni era besparingar?

En reaktion på ”The Notebook”

  1. Du är inte ekonomisk lagd, därför skall du inte
    syssla med penninggplaceringar, köp ännu fler
    18.000 kr. cycklar istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.