MacBook Pro och trippelboot

Idag har jag spenderat hela dagen med att fixa till trippelboot på min nya MacBook Pro.
Jag lyckades med övningen att få till en tripple-boot med MacOSX, XP och Ubuntu. I alla fall tills jag skulle enabla wlan i MacOSX och den behagade råkrasha, om och om igen (efter oboot varje gång). Nu installerar jag om MacOSX för 3:e gången idag. Vista lyckades jag inte heller få igång på denna maskin 🙁
Dagarna blir så långa om man går upp tidigt 🙂 Idag vaknade jag vid 5 och gick upp 5.40. Jag har nog bara sovit längre än 7 en enda gång de senaste 6 veckorna.
I förmiddags hann jag med lite simning med Tovah också! Trevligt!
Och imorgon är det sushidag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.