Sommar

Oj vad man reser. NU har jag bokat in nästa resa framåt (efter den nästa vecka :)). Nästa blir dock inte förrän i augusti då vi åker ner 3/8 till Köpenhamn och tar tåget till Hässleholm, stannar där till 11/3 då vi tar flyget från Köpenhamn till Oslo, för Jonathans bröllop och sedan 2.5 dagars semester i Oslo och sedan hem till Luleå. Åter15/8 på kvällen. Pust.
Idag hade jag första hela dagen sedan jag kom hem. Full rulle hela dagen men 82% möten.
Cyklat blev detbara till skolan och tillbaka. 2km. Jag var ganska seg i benen idag.
Och så köpte vi huset på Beijers, plus en sandlåda, 4 säckar sand och hemkörning för 4600:-. Det kommer imorgon eller på onsdag. Nice! Så då blir det till att montera ner det (demoex som kommer färdigmonterat) och flytta det till baksidan. Det blir nog tungt och fint. 650KG skall hela huset väga. Jaja, det löser sig!
Och imorgon kommer min gratis telefon från Parlino. En billig dect telefon, värde ca 150:- skulle jag tro som de skickar med DHL!!!! Frakten måste ju kosta mer än telefonen. Konstiga typer 🙂
Satt och suktade efter min nya cykel idag också samt tittade på semesterställen. Hittade att Ving numer har Karisma Azul i sin katalog (Mexico, Riviera Maya) som är ett Gourmet Inclusive hotelllkedja. Karisma Azul Blue är deras senaste som öppnar i november och skulle vi åka dit med hela familjen så skulle två veckor kosta 160.000:- Som hittat 🙂 Bokar man direkt via hotellet så kan man komma undan med 97.000 plus flyg :). Vad ingår då? Jo en egen butler, all inclusive gourmetmat, drycker, dricks, 3 olika al carte restauranger, spa, gym etc etc etc 🙂
God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.