Trött

Nu är jag trött och hängig igen. Blääää. Varför skall det vara så? DHL skulle komma mellan 7 och 9 imorse och då sover jag alltid dåligt, dvs när jag inte vet när jag skall upp. Nästa gång sätter jag larm på 0700 fastän de antagligen kommer först framåt 800 som idag.
Hade ett bra möte med Vinnova idag. Det var skoj och intressant!!
Igår hade de seniora på Systemteknik ett möte om tidsallokering och att vara händelsedriven. Jag är högst medveten om problemet och hoppas jag inte är det för mycket men det ibland blir det så. Känns svårt att komma förbi alla saker att göra för att komma till det roliga. De få gånger jag kommer fram till det roliga så har jag ingen energi att göra dem. Fast om en månad så är det sommarlov.
Blev förresten tillfrågad av ett bolag om jag ville vara expert i ett stämningsmål gällande påstådd stöld av mjukvara och teknikintrång. Det vanliga, personer lämnar bolag, startar nytt bolag och tar med sig teknik till det nya bolaget. Väntar på mer info innan jag bestämmer om jag skall acceptera uppdraget. Skall tydligen ta två hela dagar men jag utgår ifrån att de betalar bra och avdelningen behöver pengarna.
Tittade återigen på nya resmål och funderar på La Gomera. Någon läsare som varit på La Gomera (Kanarieholmarna)? Är det ett trevligt ställe att åka till under vinterhalvåret? Har tidigare varit en duktig svensk och varit på Gran Canaria (usch), Tenerifa (trevligt) och Fuerteventura (underbar strand). Alternativt en vecka på La Gomera och en vecka på Tenerifa vore trevligt. Egen lägenhet så man kan laga sin egen goda mat!
Är fortfarande seg i benen från lördagens cykling och mitt nä är fortfarande inte bra 🙁 Dert blev bara cykling till LTU och Aurorum och tillbaka idag. Ca 2.5KM. Promenad till Beijers och slemmis blev det på eftermiddagen. Imorgon får jag cykla lite mer. I alla fall en tur till Kvantum. Fick förresten en tårta av dem idag eftersom jag fyller år snart (tror det är anledningen i alla fall, eller kanske för att jag handlar mat hos dem 😉
Snart skall jag ut och resa igen, till Tyringe (mamma) och sedan till Köpenhamn. Borta kvällen 5/6 till 11/6. 2 dagar ledigt och 3 dagar jobb och 1 dags resande.
Förresten, 20/4 skrev jag om att jag skulle avskeda någon och jag blev påhoppad idag i affären av denna individ där han påpekade att han inte alls blev avskedad. Gissar att det beror på att han är antagen till doktor och får fortrsätta i alla fall. Jag blev så paff så jag frågade inte. Jag skrev även att jag anställt Göran Öberg. Så blev inte alls fallet visade det sig för prefekten ville inte anställa honom så istället fick han börja på Arctic Software men som inhyrd konsult. Visst är det smidigt och lätt att skapa affärer och sedan få dem bortkastade i soporna!
God natt på er allesammans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.