hemma igen

Jahopp, så var man hemma igen. Tyvärr verlar det som om jag måste jobba stora delar av helgen 🙁 Måste förbereda en opponering till på torsdag och veckan är mycket uppbokad innan dess. Visst det är lite flyg på vägen också men jag vill heslt vara klar innan jag åker så jag kan gå igenom det en extra gång på vägen. Är i Umeå på onsdag (flyger ner faktiskt) samt Oslo på torsdag. Blir en full vecka.
T var sjuk igår med 39.x i feber. Förkylning antagligen. Idag mår hon bättre. Jag var jättetrött efter min opponering igår (som för övrigt gick jättebra) men idag var jag pigg igen.

[Listening to: Håll Mitt Hjärta – Björn Skifs – Absolute Lugna Favoriter Vol 2 (4:20)]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.