linkeping

hej från linkeping.
imorgon skall jag opponera på en lic här. Åkte ner idag em och kommer hem igen imorgon kväll. åt en 16 bitars sushi på wasabi som var sådär. riset var för grötigt för min smak. Mätt blev jag i alla fall.
Jag bor på quality hotel exoxen och här har de tydligen hälsosamma alternativ till frukosten där man skall tänka på GIn. Skall bli skoj och se imorgon vad det finns för alternativ.
annars har jag varit lite vintertrött sedan jag kom hem från semestern och just nu längtar jag till jullovet så jag kan slappa och ta det lugnt. vi åker ner den 20e och tillbaka den 26 vilket lämnar en hel tid för att bara ta det lugnt hemmavarande utan jobb.
god natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.