Ingen snö

Det snöade fram till 1000 idag och sedan var all snö borta igen. På Fuerteventura är det 26 grader idag och skall så vara de näste 10 dagarna. DIT skall jag! Jag längtar fortfarande massor! jag och T byggde lite med Geomag idag. Det var länge sedan och vi har börjat bygga en månbas. Än så länge har vi två stora klot på coola fötter. Mellan dessa skall det bli ett valv och i valvet skall dockningsstationen hänga. Tovah har också gjort en rymdtoalett.
Förresten, i måndags fick jag beskedet att jag inte fick bli befodrad professor. De skall se över reglerna och kraven vilka idag är för lösa tycker det och efter diskussioner tyckte de jag hade för lite erfarenhet för at bli befodrad professor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.