Jobb

Har en lång och stressig vecka framför mig. Den nya veckan har redan börjat med att jag haft en H264 demonstration från 16.30 idag och strax skall jag ut och äta med en från betygsnämnden till Jeremiahs disputation imorgon. Blir antagligen Il Lardo, modern italiensk mat. har inte ätit där tidigare så det skall bli gott. Lite hungrig är jag!
Imorgon har jag presentation mot Australien 0730, skall träffa gästerna 0900, en av dem håller presentation 1030, lunch, disputation 1300….
Hela tisdagen är det möten, samma sak onsdag. Torsdag har jag tagit en Tovah-dag där jag skall vara ledig och fredag är det möten hela dagen igen.
J åker till Borås på tisdag morgon och är åter fredag kväll.
Nästa tisdag är det semester dock! WOOOHOOOO! 31/10-9/11 är vi borta. Underbart. Bad, god mat, gräva, bada, sova, bada, äta….. i en blandning 🙂
Nu skall jag med bussen. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.