Tyringe

Hej hej!
Nu är vi i Skåne i Tyringe och smälter i värmen. Det är så varmt. Jag har inte skrivit på ett tag och det har helt enkelt inte funnits först tid och sedan ork. Jag åkte som ni vet först till Trondheim i tjänsten och var där 2 dagar. En underbar stad även om jag bara han med att jobba och inget annat. Nja, äta han jag med också på en roterande restaurang högst upp i TV-tornet.
Kameran han jag precis få ca 45 minuter innan taxin till flyget kom. En underbar leksak som jag har tagigt en massa bilder med. Faktiskt så många att jag i snitt har tagit 515 bilder per dag!!!! Av dessa har det sparats ca 350. En första omgång från Trondheim och en andra från Jönköping och Tyringe. Om du är snabb med att läsa så är bilderna på väg upp och det är totalt 278 stycken på G varav den är på bild 14 just nu.
Jönköping var jätteskoj och två mornar gick jag, Tovah och Martine ut på morgonäventyr och klätrade i bränterna. Vi begav oss iväg vid 0700 och kom hem runt 0900 och då gick de övriga precis upp och trodde vi lekt sådär 10 minuter i trädgården. Vi hade som sagt varit på äventyr med klättring, nakenbad och skattletning med mera. Underbart skoj att bara vara med de två små vildingarna. Tovah är 5 och Martine snart 6.
Nu är jag i Tyringe och idag har vi badat i sjön. Underbart skoj igen.
Har inte helt klarat mig ifrån arbete men det har mest varit småsaker som skulle fixas.
Nu skall jag gå och se hur det går med badbassängen ute och om Tovah vågar bada. Ha det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.