Promoted

Ha jag har blivit befodrad!

Marratech’s Chief Scientist, Peter Parnes PhD, is promoted to Head of the Research and Development team. He replaces Hans Öhman, whom, after 7 years at Marratech, is leaving to work with VDSL development. We thank Hans for his good work and dedication and wish him all the best in his new endeavors. We also welcome him as a customer!

One thought on “Promoted”

  1. Hej, jag sökte på google för att få lite tips på hur man använder sin pedometer/stegmätare och kom så hit. Köpte en idag och har ställt in min ungefärliga stegsträcka fast när jag skulle testa den så visade den inte alls några steg O_o Jag hade klämt fast den på ett par shorts vid midjan, som det står att man ska göra i bruksanvisningen. Batterierna verkar det inte vara något fel på då displayen lyser klart och tydligt. Har förövrigt Silva Pedometer Plus. Läste någonstans här på sidan att man kan sätta fast stegmätaren innanför skorna, det låter mer sannorlikt för att dosan ska kunna registrera steg. Vad har du för tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.