Klippning och kallvatten

Idag på kvöllen klippte J mig. Det blev riktigt bra. Medans hon klippte så lät det som något av metall gått sönder i blåsten (det blåser rejält ute) och det visade sig vara luft i fjärrvärmerören som i sin tur gjorde att vi inte har ngon värme längre. Det är kanske inte så farligt i maj i Luleå MEN det betydde också att det inte finns något varmvatten att duscha av sig allt hår med 🙁 KALL DUSCH! Hoppas den kommer tillbaka till imorgon bitti i alla fall. Intempen på fjärrvärmen ligger nu på 40 grader och det räcker inte att värma speciellt mycket varmvatten tyvärr. Närmare 80 brukar det ligga på om jag inte minns fel.
Sedan blev det en katastrof idag, 1696 (4396 med cykling) steg bara 🙁 Får komma iväg till gymmet imorgon.
Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.