Spel

Idag har varit en seg dag. Jag har lite förkylning i kroppen och har varit väldigt trött. DOCK, så efter lunch så drog jag ut familjen på en 1 mils promenad så man fick röra på sig lite i alla och det ledde till 11825 idag.
På torsdag bär det iväg igen och ut och resa. Denna gången förljer dock familjen med och sedan skall jag och J spendera två nätter helt själv i Tokholma. Vår första ”ensamma” semester 🙂 Sedan drar J till Borås och jag skall spendera två nätter till i Stockholm innan vi träffas på tåget mot Norrland igen.
TÄnkte komma isäng tidigt ikväll men misslyckades kapitalt med det 🙁 Fastnade med spelet Brothers in arms istället. MYCKET bra spel. Inte som vanliga FPS utan mer strategi i ett raltidspaket. Klart skoj. Prova om du är spelare.
God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.