Stress stress

Massor att göra. 22/3 är stora deadlinen för alla EU-projekt i call 4 och det betyder flera deadlines som sammanstrålar vilket i sin tur ger stress för mig som är involverad i flera. Ganska lugnt egentligen men man måste få gnälla lite 🙂
Sedan har vi en del interna frågor som påverkar, såsom att vi inte får basanslag samt hur Systemteknik skall göra om sina avdelningar (igen). DOCK är det inetrna problem och att kämpa med dem ger sällan något vettigt. Bättre at fokusera utåt på att få in mer pengar. Det tjänar hela LTU på!
Inatt blev min PC på jobbet hckad också så nu måste jag spendera tid på att sätta upp den igen. Pust suck och stön.
Och ont i halsen/bröstet har jag också. Hade tänkt träna idag men jag hostar mest hela tiden så då kanske det inte är så bra att träna.
MAT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.