Hej

Hej allesammans!
Tiden flyger. Vet ni om att det är mer än 3/4 år kvar (jfr glaset är halvfullt, inte halvtomt). Igår var jag i Bryssel. Mycket trevligt faktiskt. Det var ca 10 grader där på kvällen. Riktigt skänt att slippa snön. JAG ÄR LESS PÅ VINTER NU! Skulle vara skönt at bara ta en vecka semester och åka till sand och sol. Inte för att jag är trött, jag är faktiskt väldigt pigg och utvilad. Full av energi. Arbetet med EU-projektsansökningarna har gått bra (tycker jag i alla fall) och jag hoppas vi får igenom åtminstone en i slutet. Det vore skoj!
Har fått ett par nya leksaker, en Treo 650 i förra veckan och en Dell 24″ 2405WFP skärm. Treon verkar vara lite trasig efter vad felmeddelandena säger på den, den krashar altså ibland men annars är det en trevlig pryl. Skärmen är helt underbar, nackdelen med den är att den får mina 20″ att se blaskiga ut bredvid. Och innan tyckte jag de var ycket ljusstarka!
I feel gooooood 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.